8.26.2010

Nak Tengok Wajah Perogol Kanak-Kanak...

Perogol budak didakwa

MUKA YANG NAMPAK TENANG TAPI GANAS.... LEBIH GANAS DARI BABI HUTAN BERTANDUK & BERGIGI TARING YANG TAJAM... CUBA BAYANGKAN APA ANDA AKAN LAKUKAN KEPADA MANUSIA INI JIKA MANGSA KANAK-KANAK ITU ADALAH ANAK KESAYANGAN ANDA........

WAJAH MANUSIA BERTOPENGKAN SYAITAN!!!!!

IPOH - Seorang pekerja sambilan sebuah restoran makanan segera dihadapkan ke Mahkamah Sesyen di sini atas tiga pertuduhan merogol, meliwat dan menculik seorang kanak-kanak berusia 11 tahun pada 4 Ogos lalu.

Haris Iskandar Abdullah, 38, bagaimanapun mengaku tidak bersalah selepas semua pertuduhan terbabit dibacakan jurubahasa mahkamah di hadapan Hakim Tan Hooi Leng.

Mengikut kertas pertuduhan Haris Iskandar didakwa merogol mangsa di tepi pagar Wisma OAB, Kota Bharu, Gopeng dekat sini antara pukul 8.15 hingga 10.30 malam pada 4 Ogos lepas.

Bagi pertuduhan kedua, tertuduh didakwa telah meliwat mangsa di satu kawasan semak-samun di Gopeng juga pada waktu dan tarikh yang sama.

Jika disabitkan kesalahan bagi pertuduhan pertama, dia boleh dihukum mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan manakala pertuduhan kedua disebut di bawah Seksyen 377c kanun yang sama.

Tertuduh yang berasal dari Tambun di sini tidak diwakili peguam manakala pendakwaan dilakukan Timbalan Pendakwa Raya Mohd. Farid Mohd. Mokhtar.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails