7.10.2011

Himpunan Patriot.... 1Malaysia 1Bangla......


Wartawan: Boleh ambik you punya gambar kaaa?
Mat Bangla : Boleh..boleh.... mau masuk paper kaaa???
Wartawan : Paper tak boleh masuk laaa... Tapi internet boleh masuk punya..
Mat Bangla : ok..ok... kasi nampak ini baju arrr..
Wartawan : mana you all dapat itu baju?
Mat bangla : Itu depan sana ambil.... dia orang bagi freee...
Wartawan : ramai kaa yang dapat ini baju...
Mat Bangla : Kita semua kawan satu rumah dia kasi panggil.... Itu baju bagi free..
Wartawan : you all tau kaa ini patriot...
Mat Bangla : Patriot kaaa.... itu sama jenis petrol laa... itu petrol merah murah sikit laaa.... petrol hijau mahal laaa...
Wartawan : macamana you tau itu petrol merah murah... petrol hijau mahal...
Mat Bangla : Saya sama ini kawan kerja itu petronas punya tempat...
Wartawan : oooooooo....


PEACEEEEEEEE!!!!!!!!... Untukmu Khairy, Reezal dan Aziz....


6 comments:

  1. Eh tak kan tak perasan yang bagi baju pada Bangla ni pun sama je spesies. Tengoklah colour dan iras
    muka tu. Bezanya yang bagi baju made in Malaysia yang terima baju made in Bangladesh.
    Nama UMNO tu United Mamak National Organisation.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails