10.08.2009

Tawaran RM6500.00 Untuk Sekeping Gambar

Tawaran meningkat lagi...

Perikatan Belia Bersatu Malaysia (Pembela) sebuah badan bukan kerajaan yang menawarkan harga sejumlah RM 1000.00 kepada sesiapa sahaja yang memiliki gambar Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim yang mendakwa dia kena tumbuk di hari penamaan calon pilihanraya kecil Dun Bagan Pinang awal minggu lalu, kini menaikkan harga tawaran tersebut kepada RM 6,500.00 pula.

Pembela mendapati jumlah keseluruhan adalah sebanyak RM 6,500.00. Maka dengan ini, kami mengambil keputusan menawarkan harga baru kepada sesiapa jua yang memiliki atau merakam gambar Datuk Abdul Azeez kena tumbuk ketika hadir di hari penamaan calon pilihanraya kecil Dun Bagan Pinang, Sabtu lalu.

Pembela amat memerlukan gambar ini sebagai bukti di tasa dakwaan Datuk Azeez yang juga Ketua Putera Umno yang mendakwa dia dipukul oleh para penyokong PAS. Dia memberitahu kepada media bahawa, “saya tahu lebih daripada sembilan orang menyerang saya dan lebih 20 tumbukan saya terima sambil mendakwa orang yang menyerangnya terdiri dari orang lelaki memakai baju berlogo PAS”.

Diharapkan dengan tawaran yang lebih besar ini, pihak yang merakam kejadian Datuk Azeez kena tumbuk sudi menjual gambar tersebut kepada Pembela… seperti yang dijanjikan pembayaran adalah secara tunai kepada pihak yang menjualnya.

Tawaran harga ini untuk membeli gambar ini hanya berlaku di semasa kempen pilihanraya kecil Dun Bagan Pinang berlangsung iaitu selewat-lewatnya pada jam 12 malam 10 Oktober depan.

Sehubungan itu, pihak yang berkaitan bolehlah menghubungi Mohd Dzohir di talian
019-498 0230 pada bila-bila masa.

4 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails